Direktlänk till inlägg 3 augusti 2009

Tips

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)

 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

4 augusti 2009 15:18

Hej Piapuma aha suck här är det en som inte scrappar,,,hinner inte.Men roligt att se vad man kan göra Brukar köpa en del fina kort hos Kortnilla hon gör så härliga grejor. en tack för tipset skall titta vad de visar

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

7 augusti 2009 10:51

Trevlig helg till dig och dina svarta små troll

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

10 augusti 2009 10:01

Morrn Piapuma Måndagen har infunnit sig och semestrarna verkar vara slut för många Hoppas du har lite kvar i alla fall ha det så bra

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Av Pia - 27 maj 2009 21:04

Ja som rukbriken lyder har det varit en hel del nu. Har börjat jobba igen och det tar ett litet tag i att komma in i det igen. Katterna mår kanon, kanske lite för bra *fniss* de busar och busar som bara den och man är glad om man får en hel sömn på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se