Direktlänk till inlägg 18 juli 2009

Här är kortet.

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. Ett stort tack till er från Tudde Ludde;)


 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

20 juli 2009 19:10

Hej Piapuma. Så fint det var kortet men finast är Tudor i alla fall..skratt jag har satt in en slant igen till katterna räcker till några burkar Antar att det är bra med dig.

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Pia Puma

20 juli 2009 19:56

Hejsan fjonkan. Visst är han söööööt;)
Jag vet inte var du sätterin pengarna, inte på mitt konto. De kommer ju inte direkt till mig om man överför till föreningen men visst blir det mat av dem i alla fall:) Stort tack för att du tänker på de små. Kram.

 
Filifjonkan

Filifjonkan

22 juli 2009 16:53

Hej Piapuma men jaha missförstånd jag sätter dem på katthem syd tror jag det heter skriver bara kattmat på den. Jo man tycker ju om katter och önskar man kunde ha dem allihop men näe det är inte möjligt. Men roligt att se att det gått så bra för dina svarta troll.

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Pia Puma

23 juli 2009 17:25

Ja det kommer ju fram till föreningen och blir till kattmat så det är lungt. de skulle behöva fler såna snälla personer som du fjonkan. Kan tillägga att lilla Billy ska stanna här hos oss för gott nu.

 
Filifjonkan

Filifjonkan

28 juli 2009 11:44

Hej Piapuma åh skall Billy bli bofast så roligt så skönt har grunnat hur det skulle gå
Skönt snäll är du Piapuma..Sen är det så att älskar man katter å vill man ju de skall ha det bra.Så är det men man kan inte vara samvete för dem alla sorgligt nog,,

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

31 juli 2009 11:32

Inne och önskar er trevlig helg två och fyrfotade!

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Av Pia - 27 maj 2009 21:04

Ja som rukbriken lyder har det varit en hel del nu. Har börjat jobba igen och det tar ett litet tag i att komma in i det igen. Katterna mår kanon, kanske lite för bra *fniss* de busar och busar som bara den och man är glad om man får en hel sömn på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se