Direktlänk till inlägg 18 juli 2009

Vaaaaarmt.

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar och då kan jag inte ha öppet och kunde jag ha det så hade det inte varit bra heller då jag har fönster endast på solsidan. Fläkten har dock stått på och lindrat lite i alla fall.

Men häromveckan kom jag på en lösning där jag kunde ha hela fönstret öppet på eftermiddag och framförallt framåt kvällen. Det kom att bli ett populärt tillhåll för alla tre missar. Jag tog alla mina fyra sidor på kompostgallret och satt ihop så det passade in i fönstret. det finns ju ett mellanrum mellan gummilisten och karmen som håller gallret stadigft på plats. Sen är det stumt på höjden men jag kan skjuta på dem på bredden så jag kan få dit och bort det lättare och missarnaq kan även klättra lite på det utan problem.


Men även jag gillade lösningen och luft kommer in i lägenheten på ett annat sätt sen finns det folk som ser vår konstruktion när dfe går förbi och kan inte låta bli att prata lite med missarna där de sitter och kikar ut;)


 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

20 juli 2009 19:16

Jamen nu var du listig smart ed Det har verkligen varit hett vissa dagar svårt för dem mina ligger ute i fläderbuskens skugga platt mot jorden de syns inte där om man in te vet om dem skattar så har de utsikt över nedre delen av trädgården. Annars ligger de mycket i källaren om jag inte har min Ac på då är det sovrummet som gäller skratt, men Pysen rycker till var gång en vattendroppe faller i behållaren med ett "ploink" Ha är lite osäker på den apparaten för den för ett väsen ordentlig. Hoppas det blir lite svalare nu idag ha det varit skönt ,

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Av Pia - 27 maj 2009 21:04

Ja som rukbriken lyder har det varit en hel del nu. Har börjat jobba igen och det tar ett litet tag i att komma in i det igen. Katterna mår kanon, kanske lite för bra *fniss* de busar och busar som bara den och man är glad om man får en hel sömn på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se