Direktlänk till inlägg 28 juni 2009

Nu har jag bilder

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är en teknik som jag aldrig fattat hur jag ska få som jag vill.

Först ut är Penny Black hunden.

Den har efter jag tog detta kort dock fått lite mörkare trampdynor;)


Sen är det en Penny Black igelkott.

Visst är den söt.


Sen en av de som jag gillade mest;)

Penny Black katten.


Jag har även gjort ett kort och då använt mig av katten.


Själva kortet vill jag inte visa än då det är en gåva;)


 
ANNONS
 
Hanna

Hanna

28 juni 2009 22:15

Men åhhh så fint det blev!! Kanon!!
Kramar från Hanna

http://hannaspysselstuga.blogspot.com

 
Filifjonkan

Filifjonkan

1 juli 2009 18:07

Hej Piapuma.. nu så är jag tillbaks efter semestern Skönt att vara igång som vanligt. Ser att du gjort jättesöta grejor så kul, Det finns så mycket roligt numera att tillverka Hoppas katterna och du mår så bra som ni kan Kramis

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Millis

Millis

3 juli 2009 11:45

Jättefint gumman!

http://millis.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

5 juli 2009 21:22

Hej igen Piapuma. Såg Tindra klättergumman igen häromdagen på Aftonbladet hon är otrolig. Väninnans katta har just fött 8 st små bebbor i morse gudars så söta de är. Hoppas du och katterna är ok kramis

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

13 juli 2009 13:28

Hej Piapuma är du på semester misstänker det!
Hoppas ni ar det bra då. kram och klappar till dina 4 fotade vänner

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Pia Puma

14 juli 2009 21:50

Fjonkan; jag jobbar på och står i, men kikar in här lite då och då men så mycket nytt har jag inte just nu. Däremot så kan man nog säga att min lilla stödis äntligen blivit tingad:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Av Pia - 27 maj 2009 21:04

Ja som rukbriken lyder har det varit en hel del nu. Har börjat jobba igen och det tar ett litet tag i att komma in i det igen. Katterna mår kanon, kanske lite för bra *fniss* de busar och busar som bara den och man är glad om man får en hel sömn på ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se