Direktlänk till inlägg 3 maj 2009

Garn

Av Pia - 3 maj 2009 11:21

Häromdagen fick jag hämta ut ett stooooooort paket på posten. Det var Maritha på Katthemmet kompis som skickat det. Jag har skänkt leksaker till dem och som tack fick jag ett helt paket med garn. Av det garnet kommer det bli ännu mer leksaker till kompis:)

När jag kom hem så var Thindra (givetvis) och Tudor framme och nosade på det gigantiska paketet. Det luktade oerhört intressant. Thindra var ju sen med och öppnade det och hon blev överlycklig när hon såg innehållet. Hon är ju familjen garntjyv nummer ett. Går inte en dag utan att hön försöker sno ett nystan eller fler.

När jag sedan började lite med leksakerna så skulle hon givetvis vara med så hon började inventera lite och se vad som fanns i paketet. Hon kom fram till att det var en mängd olika sorters garn så det kommer bli en rejäl godisblandning på leksaker;)Thindra har återigen blivit bloggkändis och finns nu också att skåda på kompis egna blogg;)

 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

4 maj 2009 12:43

Hej Piapuma...åh så kul de har kan jag tänka mig. et är ju ren paradiset för en katt. Mycket garn du har att fixa grejor av nu. Hoppas du haft en skön Valborg med sol och värme Här vart ingen brasa för torrt i naturen så det blev att lyssna på körsången istället.

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

8 maj 2009 09:56

Hej Piapuma ville bara önska dig trevlig helg,Samt skicka lite cyberklappar till dina söta småtroll

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

12 maj 2009 10:55

Nä igen Piapuma men en låda full med katt inte dåligt det heller Hoppas allt är ok hos er,

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

19 maj 2009 16:58

nähepp..ok ha det så bra vännen

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se