Direktlänk till inlägg 30 april 2009

Äntligen

Av Pia - 30 april 2009 11:12

Ja äntligen har jag fotograferat Billys sida i albumet och här är resultatet.Visst är han söt:) Visar en liten närbild också.


 


Annars flyter allt på här hemma och missarna och jag mår bra. På måndag ska jag äntligen börja jobba igen. Har fått 5 h om dagen hela maj månad så det ser jag verkligen fram emot. annars börjar ju inte sommarchemat förrän den 22 juni.

 
ANNONS
 
Helena/Simson

Helena/Simson

30 april 2009 20:22

Lilla gubben! Du hamnade på rätt ställe! En bra familj att kalla egen är ibland det enda man som liten behöver. En lycktill-spark!

http://hittekatter.ifokus.se

 
Ingen bild

Pia Puma

1 maj 2009 14:41

Ja han är lilla gubben och snart har han sin första födelsedag. har gett honom den 7 maj som datum för en egen dag ska han ha;) Han är välkommen här så länge det behövs för att det rätta hemmet dyker upp oavsett hur lång tid det kommer ta. Han tycker ju så otroligt mycket om Tudor också och det pussas en hel del mellan de två så det är så kul att se;)

 
Emma

Emma

3 maj 2009 09:58

wow, vad duktig du är. Jag har också tänkt göra något sånt album med mina katter, men jag är inte så bra på scraapbooking så jag ska göra en fotovägg med massa bilder istället.

http://rosbladhskattfotosida.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se