Direktlänk till inlägg 13 april 2009

Album

Av Pia - 13 april 2009 09:34

Nu är den andra sidan på mitt scrapbookalbum klart. Tudor fick en grön bakgrund och jag blev mycket nöjd med sidan. Tassen har jag gjort helt själv från grunden.

 


Den föregånde sidan med Thindra har jag nu nya bilder av som jag tog igår ute i gräset.


 


 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

14 april 2009 09:19

Oj så fint du gjort för dina småtroll Fina tassar är det med kul att det är olika färger också Tänk vad man kan göra mycket roligt när lusten faller på Hoppas din och katternas påsk varit bra med sol och god mat

http://1bildibland.blogspot.com

 
Millis

Millis

14 april 2009 19:56

Ditt album blir jättefint! När kommer du hit och har en liten scrapkurs med mig?

Kram

http://millis.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

15 april 2009 15:47

Tindra är så liten och pluttig där på handfatet och öronen ser alldeles för stora ut i den åldern fnissar men å så söt Var tvungen in och kola på dem igen.

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Helena/Simson

Helena/Simson

18 april 2009 11:13

Äntligen hittade jag till ditt lilla hörn i universum! Vill verklign fortsätta se allt vackert du skapar! Nosgos!!

http://hittekatter.ifokus.se

 
Ingen bild

Pia Puma

19 april 2009 10:31

Ha ha din lilla filur. Kom säkert hit genom katthemmet kompis blogg;)

 
Helena/Simson

Helena/Simson

19 april 2009 13:21

Jajamensan! Måste kolla där först!! =)
De har ju så många tävlingar jag vill vara med i! =)
kram kram

http://hittekatter.ifokus.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

27 april 2009 12:18

Hej Piapuma och alla 4fotade luddiga sötnosar. Hemma är jag nu allt lugnt men skulle behöva fler katter just nu har fått en mullvad med hel släkt på tomten Pysen försöker men det går inte så bra.

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

30 april 2009 09:56

Trevlig Vslborg på dig och din luddbollar Piapuma

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Pia Puma

30 april 2009 11:16

Men fjonkan, vill du låna Thindra? Hon skulle ha urkul med mullvadarna;)
Inget kul med dessa mullvadar på gården.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se