Direktlänk till inlägg 8 april 2009

Kattpolisen.

Av Pia - 8 april 2009 08:47

NU har det äntligen hänt. Kattpolisen har hjälpt sin första katt att hitta hem och det inte långt efter att sajten startade.


Lilla Ludde är en svartvit herre som försvann i januari i Borlänge. Matte lade in efterlysningen på kattpolisen för att få hjälp om att återfinna sin älskling. Personer i samma stad skulle hålla utkik efter missen och kikade även runt på nätet på olika kattsidor.

en medlem fick se en mycket lik misse på djurens vänners sida i Borlänge och hörde av sig. Djurens vänner kontaktdes om missen och även matte som senare kunde konstatera att det var hennes Ludde.

ett lyckligt slut efter flera månader ute och idag så är Ludde hemma hos matte igen. Undrar vem som är lyckligast nu. Matte eller Ludde? ;)


 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

8 april 2009 10:21

Åh viken solskenshistoria. Jag tror båda två är lika glada över återföreningen,

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Pia Puma

8 april 2009 11:37

Det tror jag med fjonkan:)

 
Filifjonkan

Filifjonkan

9 april 2009 11:30

Hej Piapuma ja det är Skärtorsdag idag så jag undrar om du skall med till Blåkulla du också vi drar straxt så sno dig på då...annars så Glad på sk på dig

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Pia Puma

9 april 2009 12:21

Hakar på på vägen;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se