Direktlänk till inlägg 7 april 2009

Vår

Av Pia - 7 april 2009 10:46

Ja nu är våren här och det är så skönt ute. Har sett fjärilar, krokus, tussilago bl.a och ungarna börjar redan klä av sig. I förrgår såg jag grabbar i shorts och linne, kanske lite tidigt men men.

Katterna gillar verkligen att solen värmer deras ludna magar där de ligger och fläker ut sig i klättermöbeln. Vi har putsat fönstren här hemma och plockat och donat en del så det ska bli fint till påsk i alla fall.

Min ena bror med sambo kommer hem över påsk och vi ska ha kalas hos min äldsta bror på påskafton då hans sambo fyllt år. Brukar alltid ha lite påskkalas där och vi har hima roligt. Lite förfriskningar och goa skratt brukar det allt bli. Jag bor inte alltför långt bort men det är en skön promenad jag brukar ha när jag går hemåt på natten.

Vill önska er alla en glad påsk.

 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

7 april 2009 12:45

Hej Piapuma Så söta tussilagon är små vårsolar.
Städat jaha duktigt är det har min städning kvar får bli i kväll eller morrn kväll Ja påskfrämmande blir det här med ser att du skall på galej med det är kul att träffas så på Påsken god mat som du sa och förfriskningar.
Glad påsk då på dig och de luddiga små trollen!

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se