Direktlänk till inlägg 27 mars 2009

Förlåt...

Av Pia - 27 mars 2009 09:20

att jag inte ksrivit på ett bra tag men det har varit en del att göra och så har jag inte haft något direkt heller som var intressant tyckte jag. Allt är bra här hemma både med mig och katterna. Thindra bev 3 år i torsdags (25 mars) så hon är stora damen. Billy och Tudor kommer jättebra överens so mvanligt och är så söta ihop.

Jag fick ett hörnskrivbord av min far och Millis som de inte hade användning för så nu har jag en datahörna istället för att ha laptopen på vardagsrumsbordet, har inte direkt gillat det då det ser så stökigt ut med alla saker och sladdar.

Jag har arbetat lite med andra forum som jag är med och sköter och ett nytt som vi ska lansera lite senare. Kan inte säga riktigt än vad för forum men det kommer :))

Hoppas allt är bra med er alla.

Kram från lakritstrollen och mig.

Här kommer en bild på Billy i alla fall. 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

27 mars 2009 11:49

Åhh hej Piapuma Så skönt höra att allt är bra blev nästan lite oroad faktiskt. Katterna är ok också ser jag med. Ja du detta väder som är hit och dit ena dagen varmt och soligt nästa 15 cm snö suck inget kul men idag är det fredag och helgen stundar så ha det så gott och klappar till dina katter skickas härmed Kram till dig

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Pia Puma

27 mars 2009 16:55

Ingen fara fjonkan allt är bra här;) Katterna tackar för klappen och spinner fröjdfullt :))

 
Millis

Millis

28 mars 2009 11:30

Vad söt han är gubben!

Kul att du är nöjd med skrivbordet!

Kramar till dig och luddetussarna!

http://millis.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

30 mars 2009 09:50

Inne och kollar kattterna igen hör hur det spinner här ifrån Ha det så gott idag

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

2 april 2009 11:24

Hej Piapuma Njuter du något av solen nu då? det är ju toppenväder igen Hoppas det håller sig över påsken +10 just nu i skuggan hos mig.
Ha det så bra idag och klappar till det 4 fotade trollgänget

http://filifjonkan-se.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se