Alla inlägg under januari 2009

Av Pia - 18 januari 2009 16:43

har jag för det mesta tagit det lungt. Fixade att traderaauktioner som skulle skickas ut vilket var en hel del. Så nu blir det några glada missar framöver som får nya leksaker:))

Inga nya kort idag men igår fixade jag färdigt det lila och det kan jag visa. Sen gjorde jag ett alla hjärtans dag kort men det blev utan katt och så började jag på ett nytt men jag har inte riktigt funderat ut hur jag ska sätta ihop det. Vrider och vänder tills det blir bra. Tudor får spendera mer och mer tid med Billy och igår var det ite gruff lek. Tudor inser inte att Billy blir lite rädd och Billy förstår inte att det bara är lek men han blir mer och mer nyfiken. Tudor får ju sina fnatt och vem kan motstå honom? När Billy leker med en boll så ser man hur sugen Tudde Ludde är att vilja vara med men han sitter och tittar lite avvaktande istället. Men jag tror inte att det dröjer så jättelänge förr'n de leker ihop, Billy vill ju ha sällskap egentligen även om han just nu föredrar mänskligt sällskap.


Men här kommer det lila kortet i alla fall. templaten på kortet bygger på CPS vecko sketch #99


Av Pia - 17 januari 2009 16:25

Ja jag gjorde ju två st igår och här kommer det andra. Skulle vilja göra fler men mina papper börjar sina så vi får se om jag kan lösa det på något sätt. Skulle handla idag lite extra som passar ihop med de jag har men det var stängt:( Blev lite edsen över det men sen visade det sig att jag fick huvudvärk så jag har ändå inte kunnat sitta och pila med dem. Men jag har ett i lila som inte riktigt är färdigt, det kan jag fixa iordning istället, bara värken försvinner:(

Förutom det så är det svinkallt i lägenheten burr burr. Har dragit igång oljeeementen mer nu också. en att man fryser kan bero också på att man har lite ont i huvudet.


Jag skulle vilja tacka filifjonkan med som har skänkt pengar till Billy mat. Billy älskar mat och det är det bästa han vet förutom att gosa, så han tackar Filifjonkan med en riktigt dreglig tungpuss. (det är så han gör *fniss*)


Av Pia - 17 januari 2009 16:23

Nya kort från igår kommer här. satt som sagt hela sagen igår och jag glömde nästan bort att äta och allt. Billy fick mycket sällskap i ala fall;)


Av Pia - 16 januari 2009 12:03

kortet kommer här;)




Av Pia - 15 januari 2009 22:12

Idag har jag suttit mesta tiden ute i köket. För första gången på bra länge så har tv;n varit avstängd hela dagen vilekt är kors i taket. Istället så har jag suttit och gjort kort. Billy har hjälpt mig en hel de och kolat läget så att allt blivit bra. Det första kortet jag gjorde så var vi ensamma men det andra så hade vi sällskap av Tudor med. Mellan varven så har jag även kokat torsk vilket blev en succé. Billy och Tudor åt från samma fat samtidigt. Billy morrade ingenting men det var ju så gott så han tänkte sig nog inte för utan åt för glatta livet. Tudor närmade sig ju så försiktigt med så Billy blev ju inte skrämd heller.Efter fisken så låg de på varsin stol som stod bredvid varann och sov gott;)Här är föresten det första kortet, det andra har jag just nu ingen bild på.

Av Pia - 14 januari 2009 22:09

Nytt kort har jag knåpat ihop idag med Billys hjälp. Thindra kom ut och kollade läget med. Jag ville göra honom sällskap ett tag så där satt vi och hade radion på och skrållade tillsammans. Fast jag vet inte om Billy skrållar precis, han börjar låta mer som Tudor. Ett ynkligt pip hm. Men här kommer kortet i alla fall;)


Av Pia - 14 januari 2009 22:06

så mycket att tillägga mer än att allt är bra. Alla katter finner sig i att lägenheten är uppdelad. Mina bryr sig inte nämnvärt och jag tror Billy tar det med ro och är glad över att ha stora köket om dagarna för sig själv. Det är ju där stödmatte har all mat så något kan hon ju tappa;)

Men jag kan bjuda på dagens bild givetvis:))


Av Pia - 13 januari 2009 09:36

fler olyckor av Billy. Han har int fått vara i rummet än men han har det lungt och skönt i köket. Igår så lekte han för fullt med en boll och hade störtkul. Jag har ävn radion på och idag så kynde jag ta upp honom i famnen och han började gosa med mig.

Hans bajs är återigen som vanligt vilket betyder att han är bättre nu.

Skapa flashcards