Direktlänk till inlägg 18 januari 2009

Idag...

Av Pia - 18 januari 2009 16:43

har jag för det mesta tagit det lungt. Fixade att traderaauktioner som skulle skickas ut vilket var en hel del. Så nu blir det några glada missar framöver som får nya leksaker:))

Inga nya kort idag men igår fixade jag färdigt det lila och det kan jag visa. Sen gjorde jag ett alla hjärtans dag kort men det blev utan katt och så började jag på ett nytt men jag har inte riktigt funderat ut hur jag ska sätta ihop det. Vrider och vänder tills det blir bra. Tudor får spendera mer och mer tid med Billy och igår var det ite gruff lek. Tudor inser inte att Billy blir lite rädd och Billy förstår inte att det bara är lek men han blir mer och mer nyfiken. Tudor får ju sina fnatt och vem kan motstå honom? När Billy leker med en boll så ser man hur sugen Tudde Ludde är att vilja vara med men han sitter och tittar lite avvaktande istället. Men jag tror inte att det dröjer så jättelänge förr'n de leker ihop, Billy vill ju ha sällskap egentligen även om han just nu föredrar mänskligt sällskap.


Men här kommer det lila kortet i alla fall. templaten på kortet bygger på CPS vecko sketch #99


 
ANNONS
 
Filifjonkan

Filifjonkan

18 januari 2009 20:29

Hej Piapuma med katter. Vad fint det där kortet blev jättegulligt ju. Jaha så det gruffas lite om vem som är herre på täppan! Ja men kanske det lugnar upp sig när det gått lite mer tid får vi tro. Ha en skön kväll och klappar till katterna från mig Pysen och Titti hälsar

http://f

 
Jenny

Jenny

14 mars 2009 20:30

Grymt snyggt! Älskar lila! :)

http://www.myengla.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se