Direktlänk till inlägg 17 januari 2009

ytterligare ett scrap kort

Av Pia - 17 januari 2009 16:25

Ja jag gjorde ju två st igår och här kommer det andra. Skulle vilja göra fler men mina papper börjar sina så vi får se om jag kan lösa det på något sätt. Skulle handla idag lite extra som passar ihop med de jag har men det var stängt:( Blev lite edsen över det men sen visade det sig att jag fick huvudvärk så jag har ändå inte kunnat sitta och pila med dem. Men jag har ett i lila som inte riktigt är färdigt, det kan jag fixa iordning istället, bara värken försvinner:(

Förutom det så är det svinkallt i lägenheten burr burr. Har dragit igång oljeeementen mer nu också. en att man fryser kan bero också på att man har lite ont i huvudet.


Jag skulle vilja tacka filifjonkan med som har skänkt pengar till Billy mat. Billy älskar mat och det är det bästa han vet förutom att gosa, så han tackar Filifjonkan med en riktigt dreglig tungpuss. (det är så han gör *fniss*)


 
ANNONS
 
Wikki

Wikki

18 januari 2009 13:34

Lycka till med Billy! Stor kram till dig som öppnar ditt hem för en liten skyggis så tålmodigt! Och du, vilka fina scrapkort. Får jag låna över en av dina kortbilder och visa på min kattblogg?
TassKram bloggkatten Wikki

http://www.metrobloggen.se/wikipedia

 
Ingen bild

Pia Puma

18 januari 2009 16:41

Det går jättebra att låna dem;)
Billy är en urgo kille och det är så svårt att fatta att någon kunnat vara så taskig mot honom, stackarn.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se