Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

Det andra....

Av Pia - 16 januari 2009 12:03

kortet kommer här;)
 
ANNONS
 
Ingen bild

Millis

16 januari 2009 12:45

Jätteläckra kort allihop! Tur för dig att du har så bra hjälpredor;)

Kramar till er alla fyra!

 
Filifjonkan

Filifjonkan

17 januari 2009 00:49

Hej Piapuma. Sent kommer jag men jag somnade framför tv ett par timmar så nu är jag vaken igen! Det var fina kort du gjort är det till katternas hjälp? Läste vad som hänt under tiden jag varit borta verkar ju ordnat sig riktigt bra hittills ju. Ja du har ett helt gäng små troll nu att hålla reda på. Skönt att han börjat lita på dig nu och känner sig lite tryggare hemma hos dig det tar ju ett tag efter alla hemskheter den stackarn upplevt vad jag förstår.Går det runt med maten eller vill du ha påfyllning?? Hm dum fråga förstås jag skickar in en slant i morgon vill du ha den adresserad till dig eller Billy? Eller bara till katterna ? Hojta till på min blogg så jag vet runt 12tiden skickar jag dem.Godnatt på dig och klappar till de 4fotade raringarna. Mina sussar gott på min soffa just nu.

http://filifjonkan-se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se