Direktlänk till inlägg 15 januari 2009

Scrap kort

Av Pia - 15 januari 2009 22:12

Idag har jag suttit mesta tiden ute i köket. För första gången på bra länge så har tv;n varit avstängd hela dagen vilekt är kors i taket. Istället så har jag suttit och gjort kort. Billy har hjälpt mig en hel de och kolat läget så att allt blivit bra. Det första kortet jag gjorde så var vi ensamma men det andra så hade vi sällskap av Tudor med. Mellan varven så har jag även kokat torsk vilket blev en succé. Billy och Tudor åt från samma fat samtidigt. Billy morrade ingenting men det var ju så gott så han tänkte sig nog inte för utan åt för glatta livet. Tudor närmade sig ju så försiktigt med så Billy blev ju inte skrämd heller.Efter fisken så låg de på varsin stol som stod bredvid varann och sov gott;)Här är föresten det första kortet, det andra har jag just nu ingen bild på.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se