Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

Ja vad ska man säga.

Av Pia - 12 januari 2009 14:05

Stackars lille Billy, tycker så otroligt mycket synd om honom för alt han varit med om. Han har lite jobbigt med mina katter då de far i 170 vilket han inte är van vid och han vill så gärna. Igår fick han tag i en boll och lekte som en galning men Tudor var så intresserad så han var tvungen att vara mitt i smeten och titta. Det gjorde att Billy ibland kom av sig i leken. Thindra fick fart också när hon såg Billy men han är inte alls van vid det buset mina har så han är så osäker när dem är i närheten.

Inatt har jag inte fått mycket sömn och Runt två satte Thindra igång och busa och flänga. jagade Billy lite då han råkade komma i vägen och Thindra trodde det var lek. Billy gick och lade sig i soffan men Thindra fortsatte med bus. X antal ggr fick jag säga till henne och sen började hon med att krafsa på dörren. Då röt jag till några gånger innan hon lade sig på hyllan. Troligtsvis var det där som allt gick fel. Så totalt fel. Billy som säkert fått många skrik och skrän efter sig trodde att det var på honom så nu började han bli otrygg. Lille stackaren gjorde då som så många andra utsatta katter gör när de är otrygga och speciellt om matte eller husse är inblandad. Han kissade i min säng. Han kom upp och satte sig på en av mina kuddar och protestkissade och så gick han. Då förstod jag inte varför och vad det kom från men efter en stund förstod jag att det var för att jag skällde på Thindra. Efter ett tag var han också pålådan och bajsade, bajset var mycket löst vilket var ytterligare ettbevis på att han var stressad och möligen rädd.

Billy fick komma ut i badrummet igen och få lugn och ro, han var då åter lite rädd för mig men efter ett tag släppte det. Jag kunde ju inte vara arg på honom och det hade ju varit fel det med. I morse släppte jag ut honom i köket själv där han har lekt och haft det skönt. Vi har gosat och allt men han får inte komma ut och vara så mycket för mina andra för att jag är rädd att de ska stressa upp honom. Nu tar vi det lungt alla och mina har inte märkt någon nämnvärd skillnad av att köket är stängt vilket är skönt så nu brjar Billy och jag om bara vi två i lugn och ro så ska vi snart se til att han är tuffare.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Veronika

12 januari 2009 21:54

Jag undrade just hur det gått me honom... Stackarn. Hoppas att han snart finner riktig trygghet. KRAM/v

 
Ingen bild

Pia Puma

12 januari 2009 22:32

Det går nog bra. Han har radio och leksaker i köket om dagarna nu och myser när jag kommer ut. Thindra och Tudor var med en liten sväng idag men då satte han och tryckte i ett hörn så de fick gå ut igen. men det blir nog bättre bara man tar det lungt. Han är görgo och så kelen men väldigt känslig för höga röster och om man skäller på katterna vilket jag kan förstå. han har ju fått mycket skäll under tiden som hemlös och kanske innnan med.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se