Direktlänk till inlägg 3 september 2007

Idag fick..............

Av Pia - 3 september 2007 16:36

Clara kanin ett brev på posten från Thindra o mig. Det innehöll ett halsband;) På detta har jag nu gjort en Lo om just det till Clara kanin.

Så lilla Clara denna är också till dig, hoppas du blir riktigt frisk snart.

Frimärket är gjort på ett kort som jag "snott" från Claras linneskåp (sorry) ;) Men det hade inte blivit detsamma utan det.

Här är en närbild på frimärket.

 
ANNONS
 
Clara

Clara

3 september 2007 21:46

Nämen Pia Puma....du är ju för söt!!! och duktig är du också ...både på att göra pärlberlocker och göra LO:s...jag vill med kunna....:=(
et här är ju kul.....en del kanske tycker att det blir lite mycket "bullibumpastuket "i Claras Linneskåp ibland....men det struntar jag i....en del av oss har ju kul iallafall.....åtminstone du och jag :=) Jo,,, Malins kuriosa uppskattar också Clarakanin och Woody...hon är precis som jag ett stort "fan" till Anki &Pytte :=)
En stor kram till dig....den här bilden skulle ju jag vilja ha...kan jag "sno" den?

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
Ingen bild

Pia Puma

4 september 2007 05:19

Vilken av dem? Kan skicka den i rätt storlek annars.

 
Millis

Millis

4 september 2007 11:05

Härlig LO och jättefint frimärke!
Kram

http://millis.bloggagratis.se

 
Gerda-Thyra

Gerda-Thyra

10 september 2007 15:04

Åh, så fint.... Clara Kanin på frimärke...jag blir som barn på nytt!!!
Förmodligen är jag oerhört barnslig... men, men... man har inte roligare än man gör sig.... sånt här uppskattar JAG i alla fall!
Ha det så bra!
Brevet till Clara Kanin var ju också sååå fint!

http://gerda-thyra.bloggagratis.se

 
Filifjonkan tittar in

Filifjonkan tittar in

10 september 2007 21:28

Hej på dig ett tag sen nu jag hälsade på men ligger lite lågt,,,Clara kanin så gulligt du gjort och frimärket passade ju bra verkligen hoppas med det blir friskt då har inte hängt med i texten som du vet men god hälsa önskar man ju alla,

http://filifjonkan-se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se