Alla inlägg under augusti 2007

Av Pia - 14 augusti 2007 15:47

det en bild på brudparet. Har tagit bort ansiktena, kan ju vara lite känsligt som sagt.

Brudklänningen var kanonläcker även om man inte ser allt här.

 

Av Pia - 13 augusti 2007 19:03


 

fått denna utmärkelsen av Clara o jag tackar o bugar i min stolthet.

Inte illa. Det är min fotoblogg bland annat som fick äran o sen lite för att jag e den rumpnisse jag e;)

Motiveringen löd: En rolig o energisk tjej som älskar att fotografera. Hon får mig att skratta och är ett energiknippe som älskar att fota insekter.


Denna utmärkelse ska jag skicka vidare till 4 andra som är värda den. Tyvärr har jag ingen koll på vilka som fått den riktigt så jag kommer avvakta ett tag o sen ge ut dem vid ett senare tillfälle.


Än en gång tackar jag dig Clara för den gulliga utmärkelsen.

Kram kram 

Av Pia - 13 augusti 2007 12:01

man säga B? Ja  ok Clara jag får väl berätta vad som hände. (pinsamt)

Jag skulle iväg o jobba under MC-dagarna och ylar givet vis ut. Dethär var för ca 2.5 vcka sedan. Hade jobbat innan på sjukhuset så jag hade varit hemma o vilat vilket resulterade att jag var lite stresad givetvis. På väg ut tänkte jag hämta ut mitt paket med stativ från postens utlämningsställe här.

Paketet var mellanstort, gick  en plastkasse i alla fall. Satte påsen på cykeln o vevade upp den lite så den inte skulle ligga mot hjulet.

Sen cyklade jag, kom ett par km vid vattnet där det kom åt att blåsa lite med.

Sen tog det tvärstopp med cykel o jag jorde en Anja (sälen) men gled tyvärr inte lika bra som hon. Kan tipsa om att inte försöka göra den ommartid i alla fall.

Drog i armbåge o handleden på vänster arm. Handen på höger o överkroppen fick sig en sej en rejäl kyss. Drog i okbenet o hakan. Solglasögonen pajade givetvis men utan dem hade jag nog skrapat upp mig rejält. Det blev ungefär som rejält brännmärke man gör i en gympasal  ansiktet men det såg ut som om jag varit i slagsmål Haha.

 

Jag klarade mig hyffsat o tuppade adrig av men allt blev ljust. Den fina ramsan jag sa när jag reste mig upp kan nog jämföras med den jag drog til med när min tånagel vändes (en annan historia) Ingen fin ramsa vill säga.


Min första tanke var cykeln;) den andra jösses blöder det i ansiktet nej ok bra (ska ju jobba) sen tittade jag på kläderna (hela) skönt. Allt var ok förutom rejäl smäll på käften o sveda o värk.


JAg gick ca 50 m sen hoppade jag upp på cykel igen med ont i armbågen o höger tumme men det var helt så ingen fara.


Jobbade mellan 16-21. kl sju ungefär kom huvudvärken o halv nio ilamåendet. Tröttheten kom dagen efter o den var rejäl. Kunde nästan gå o sova. Fick alltså lätt hjärnskakning o huvudvärk o illamående hade jag i ett par dagar efter det.


Det som hände var att paketet på cykeln hakat fast i det snurrande hjulet upp mot ramen o kilat sig fast vilket resulterade i att styret vred sig i 90 grader o det tog tvärstopp.


Men här e man inte hemma för en gubbe näsan så till jobbt de for jag:)) 

Av Pia - 11 augusti 2007 09:13

blir det fullt upp. Idag ska ja göra en massa, springa på stan i fixa det sista inför kvällen. Jag ska nämligen på bröllop när en av mina vänner ska gifta sig.

Imorgon så ska jag iväg till Millis bl.a o måla köksluckor o sen kanske blir det ett flyttlass under dagen med. Så ni kanske förstår om det inte blir så mycket tid vid datorn.

Ingen risk för abstinens heller då jag kommer ha fullt upp :)

Ha en trevlig helg lla så ses vi sen.


kram kram.

 

Av Pia - 10 augusti 2007 20:21

har ju lagt ut lite bilder på sig själva som barn så jag tänkte inte vara sämre jag nu då.

Denna lilla tös ska då föreställa mig vill säga, svårt att se idag då;)

Av Pia - 9 augusti 2007 17:05

visa en underbar bild på min goa o söta Thindra. Nyvaken o ett spännande ljud hörs så ögonen e som vanligt som parabolantenner i storlek. Resten... ha ha ja det ser ni. Bilden är inte den bästa men den e så söööt.

 


Av Pia - 7 augusti 2007 14:22

är jag hemma igen men trött trött trött. Blev lite mer fjärilar men endast en sort som blev bra, äntligen en vitjäril som ville vara med får jag säga. ;)

Trollsländor hittade jag också o här är en.

För dem som vill se dem i störr format riktigt nära kan gå in på min fotoblogg. 

Av Pia - 7 augusti 2007 11:42

jag jobbar hela förmiddagarna för att sen kunna njuta o ge mig ut med min kamera sen. Var ute igår o tog en massa järilar o snart är det dags igen.

Hopas ni har en bra dag ni med o juter av det vackra vädret så länge ni nu får. 

Ovido - Quiz & Flashcards