Direktlänk till inlägg 28 juni 2007

Pluntan!

Av Pia - 28 juni 2007 18:52

Om jag inte missminner mig så skrev jag att jag skulle gravera en plunta till min bror. Den skulle han ha med sig när han åkte till fjällen för att flugfiska o den blev klar i tid. Tänkte visa resultatet här nu o jag blev nöjd med den o även min bror gillade den. Motivet ska vara en öring men jag är ju inte så haj på firrar mer än att jag ser skillnad på abborre o gädda;)

 
ANNONS
 
Trolltyget

Trolltyget

28 juni 2007 22:13

Det förstår jag att han blev, glad alltså, det hade jag med blivit för den är jättesnygg.. vad du är duktig *impad*

http://www.blogger.com/profile/0559689783094371809

 
Ingen bild

Pia Puma

29 juni 2007 05:08

Tackar;)

 
Millis

Millis

29 juni 2007 12:38

Den blev ju kanonfin gumman!
Kramis

http://millis.bloggagratis.se

 
Filifjonkan

Filifjonkan

1 juli 2007 09:33

Godmorgon på dig. Jamen den blev väl fin förstår att han blev glad din bror.Var rädd om din bror ,,,en sådan betyder mycket fråga mig jag vet,,,

http://filifjonkan-se

 
Ingen bild

Pia Puma

1 juli 2007 14:26

Ja jag har tre bröder o alla fyller sin del av mitt liv. Jag skulle sakna dem alla. Får ta vara på dem så länge man kan för en dag kanske man inte kan det längre o då är det ändå skönt att veta att man tog vara på den tiden man fick tillsammans i alla fall.
Kram på dig fjonkan.

 
renna

renna

3 oktober 2007 19:33

snyggt^^ det går ju bra för dig ju !

http://itsallaboutyou.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se