Direktlänk till inlägg 17 juni 2007

Dagens Lo

Av Pia - 17 juni 2007 19:16

Det här är en Lo jag gjort på dagens bildskörd.

 
ANNONS
 
Millis

Millis

17 juni 2007 19:38

Jättefin, som vanligt;)

http://millis.bloggagratis.se

 
Clara

Clara

18 juni 2007 07:30

Den här var fin Pia....du är en riktigt vass snigelscrappare :=) Oj...det blev lite för mycket av det slemmiga kan jag förstå när jag läser ditt inlägg om fotoutflykten...blörk! Men du fick in en fullträff på en av dem iallafall...kanon...supermakro? Jag har legat och läst instruktionsboken om nätterna och blir helt förvirrad....det finns ju hur mycket finesser som helst på den här raringen.....får testa en sak i sänder!!! Kram

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
Ingen bild

Pia Puma

18 juni 2007 13:52

Uh jag orkar inte läsa boken. Somnar med en gång. Men visst har man svårt att somna är det ju inga problem då tar man brar fram boken.

 
Ingen bild

Filifjonkan säger

19 juni 2007 14:51

Den var fin men inte snigeln dessa äckelgrejor ryser,,( gud måste vart onykter när han skapade dom här om man nu tror på sånt vill säga) Jajaj nog om det,

 
Clara

Clara

20 juni 2007 13:14

Ha det så skönt i midsommar och hoppas att du hittar många fina blommor i Millis trädgård!!! Kram

http://claraslinneskap.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se