Direktlänk till inlägg 14 juni 2007

Sommarlov!

Av Pia - 14 juni 2007 19:23

Inte för mig kanske men för barnen. Satt barnvakt en liten stund till min yngsta brorson medan storebror o mamma var på stan. Sen skulle de på avslutning i kyrkan o lite grann så innan jag åkte tog jag några kort på dem så vi får se hur de blev sen. Väl hemma har jag nu graverat ett studentglas, ska gå ut o fotografera det snart tänkte jag o läga upp det här om det blir bra vill säga. Sen ska jag även gravera färdigt min broders plunta med öringen på. Den ska han ha till midsommar. Det är bara halva öringen kvar så håll tummarna att den blir bra.

O här är det nu;)

 
ANNONS
 
Millis

Millis

14 juni 2007 22:38

Kanonfint gumman!!!

http://millis.bloggagratis.se

 
Clara

Clara

15 juni 2007 10:06

Hon är duktig den där Pia Puma....hon kan inte bara fotografera och scrappa....hon kan gravera också!!! Fint minne! Kram

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
Filifjonkan cyklar förbi

Filifjonkan cyklar förbi

15 juni 2007 10:56

Men så fint. Duktig du är som kan sådant.Näe vi vuxna har inget sommarlov som barnen tyvärr för gudars vad det var ljuvligt när man kom hem med betygen och fick fika vid finbordet och mamma sa "att nu så får du både vara ute en timme längre och vara uppe en timme längre på kvällarna. Då var det sommarlov..

http://filifjonkan-se

 
Anette

Anette

15 juni 2007 14:48

Du är så duktig Pia. Glasen är helläckra.

http://anette.bloggagratis.se

 
Trolltygsängeln

Trolltygsängeln

16 juni 2007 18:48

*kramar tummen* *skriver med andra handen* Gud så snyggt glas

http://mrlns.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se