Alla inlägg under maj 2007

Av Pia - 11 maj 2007 21:10

Jösses jag tror jag får dåndimpen av hur det verkar fungera med eurovision song contest. Men jag menar discokulan. Ja jag håller med många att vinner han..... hon eller...... va ...... f...n de e äh kulan så skiter hela tävlingen i det blå skåpet. Då tar Pia minsann till de stora orden för där går gränsen. Nej säger bara heja Finland hon måste bara vinna med den låten.... hoppas, hoppas.

Annars kommer min lördag sluta med att jag....

 


Sen har vi ju hockeyn, snälla låt oss få en något lyckad lördag i alla fall.

Nu håller vi tummarna.

Av Pia - 11 maj 2007 17:49

Har suttit o lekt lite igen och här är en LO på Claras dotters hund Lassie. Kortet har jag fått av Clara när jag gjorde en dörrskylt till hennes dotter.


Av Pia - 8 maj 2007 20:12

Har suttit o gjort en LO;)

Av Pia - 6 maj 2007 10:58

Nu är jag äntligen hemma o är ledig. Skylten blev klar igår kväll efter många timmars slit o at ha blivit hög av färgen; men det gjorde ju ingen skillnad i mitt beteende i alla fall. Alltid lika knäpp:) De andra två målade väggar i två rum så vi får hoppas att ingen i klubben läser detta nu;) Det ska bli en överraskning för dem som kommer imorgon.

 

Själv visar jag bilderna på skylten men man ser inte riktigt storleken men som sagt den ska vara 2.40 bred i alla fall. Kan säga att jag blev nöjd med tanke på vad jag fick lägga ner på den.

Av Pia - 5 maj 2007 08:49

Min blogg e denna helg på semester;) Jag skriver o uppdaterar så fort jag bara kan o har tillgång till burk. Jag målar en skylt som är 2.40 bred o säkert 1.5 m hög så det tar ett litet tag. Förhoppningsvis kan jag kanske visa bilderna här sen om inte kameran lägger av innan, batterierna e lite sega just nu;)

Ha en skön helg o besök gärnaThindrasbravader, hon har fått lite mer datatid istället:))
Av Pia - 3 maj 2007 15:09

Idag när jag skulle åka o jobba så var jag lite senare än vanligt men inte så mycket. Kom dit i varje fall full av energi o vile bara sätta igång. Jag satt nyckeln i låset o började kliva in o då........ piiiiiiiiiiip. F...n tänkte jag o for ut igen som ett skållat ollon och slängde igen dörren men skadan var redan skedd för efter någon minut började det uii uii uii uii... Kul.

Vad ska jag göra nu och hur ska jag få tag i nån som kan stänga av larmet, jag menar det var redan kört o securitas kommer ju snart hur eller hur, hörde ju telefonen ringa där inne då de ringer upp. Jag satt mig i alla fall utanför o väntade, ringde folk på mobilen men ingen svarar hm.

Till slut kom ju vakten och jag fick berätta vem jag var o allt o efter visst strul kunde han stänga av larmet tack vare att jag hade nyckel in. Då hade jag äntligen fått tag i folk med som var på väg dit så de dök upp innan vakten åkt. Larmet skulle inte vara på just då egentligen för jag skulle dyka upp men nån hade totalt glömt bort det o larmat på så där stod jag som värsta tjuven ok ja hade ju nyckel i alla fall men lite pinsamt:)

Nästa gång kommer jag tänka på det där larmet o knappt våga gå in... för vem vet. 

Av Pia - 2 maj 2007 19:10

Vill bara berätta att min Thindra skaffat sig en egen blogg där man kan följa hennes bravader o hyss;)

Ovido - Quiz & Flashcards