Alla inlägg under april 2007

Av Pia - 10 april 2007 18:00

Idag var jag å köpte min laminator och har precis testat hur den fungerar och resultatet? ja som ni ser blev de hur bra som helst. Jag har laminerat tre st än så länge och det var en till mig på Thindra och sen två på hunden "B". Storleken är ca 14x8.5 cm på faraskyltarna. Jag ska visa de andra så fort de är klara sen också.
Snart ska jag iväg o måla en innebandyklubbens logga på en vägg i vårt nya kansli så det är ungefär bara hem o vända nu.

Kram kram

Av Pia - 9 april 2007 16:01

Idag när man vaknar upp så är det snö, blåst o riktigt ruggigt ute. Tack o lov behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag sitter vid datorn. Jag har gjort lite nytta i varje fall. Jag har sutit o producerat lite skyltar bl.a en varningsskylt som ska sitta på dörrar som visar att det befinners sig djur i den bostaden om något skulle hända. Det kan ju som sagt börja brinna och vem tänker på om det finns djur där? Så jag kar gjort en personlig på vovven "B" till en av min goa forumsvänner. Hon har inte sett den än så vi får se om hon blir överraskad när hon kommer in hit o hälsar på;)

Av Pia - 6 april 2007 18:28

Ja här har det då inte blivit någa alster gjorda idag. Jag har haft vårstädning hela dagen. Dammat, putsat fönster, bäddat rent, skurat golv o jag vet inte allt vad jag gjort. Jagat kycklingar har jag gjort ett antal gånger med. Verkar inte som de vill vara kvari min kruka:( Fick besök av far, lillebror och yngsta hunden mellan städningen så det blev en välbehövlig fika och så hade de god mat med sig. Älgkött, potatis, sås o kokta morötter ;) riktigt gott vill säga. Imorgon är det påskafton vilket betyder att jag ska börja jobba kl. sex och på eftermiddag e det dags för födelsedagskalas hos en av mina bröder, så det blir nog inga alster gjorda då heller.

Av Pia - 5 april 2007 19:29

Japp nu e de alltså dags att snart sticka iväg till alla kärringars hemliga plats;) Ni hänger väl med hoppas jag, det är ju årets bästa träff. Ni lite norrut får allt hålla i hatten och se till att ni sitter ordentligt på kvasten för det är ju stormvarning på G. Så lycka till o kör lugnt, här blåser det inte så mycket och himlen är blå. Solen börjar nu sakta gå ner o lämnar ett rött/oranget sken på himlen.
Så jag önskar er en härlig skärtorsdag så ses vi på Blåkulla.

Av Pia - 4 april 2007 17:40

Idag så har jag fått gått tvärs över hela staden för min cykel har puntering. Kan säga i min surhet att det är tredje gången sen i höstas så mina innerslangar blir inte så gamla verkar det som. Men på väg hem bestämde jag mig för att titta in på blomsterlandet o kanske köpa några påskliljor så så blev det. Kan tillägga att det blev lite mer;) ovanligt? Näää! Nu har jag också planterat dem och dekorerat krukan med lite fint. Får se hur länge kycklingar stannar kvar innan de ger sig iväg. Thindra var mycket snabb att ge dem hjälp med en gång:( Men jag har förevigat allt på foto i alla fall:))Jag har även äntligen tagit kort på mitt armband, bilden kunde varit bättre men man kan se något så när vad det föreställer i alla fall.Har inhandlat en massa pärlor till nu så det bli ett löpande band med smycken framöver men jag får ju inte glömma de två glasen som ska graveras till maj. Oooops nu verkar den lilla kycklingen fått fötter (med viss hjälp)så jag måste iväg o jaga en viss svart sak. Om vi inte ses innan dess så får jag önska er alla en jättehärlig o skön glad påsk.Kram kram

Av Pia - 1 april 2007 20:59

Nu är jag tillbaka. Sist när jag hade tänkt skriva så kom jag inte in, lite problem med mottagningen av bredbandet men nu fungerar det. Har varit o hälsat på min pappa, Millis o lillebror idag, blev bjuden på god mat och trevligt sällskap. Hjälpte Millis med ett par örhängen som hon hade lite strul med. Hoppas hon lägger ut dem på sin blogg sedan;)
Marknaden då, jo det var kul men lite jobbigt. Luften blev alldeles varm o stillastående så man blev en aning trött i huvudet. Sålde ett antal tomtar... mm ni läste rätt tomtar. Ja det var ju mina korkade tomtar på snowboard o skidor men det är ju inte jul :) Fick beröm för mina verk så vi får se om det gav resultat.
Annars har jag köpt en ny smyckesbok som jag bara gapar när jag tittar i. Det är "Kralen magie perlen magie & bead magic magie de perles" av Leane de Graaf & Lucrèce Mattens. Det är alltså fyra språk i den och kommer från Gütermann. Jag har hitills gjort en massa örhängen, några halshängen och ett armband. Nu har jag bara kort på örhängena men armbandet blev så j....la snyggt så det kommer ett kort på det senare. Så länge får ni njuta av ett av de örhängen som går att göra i boken.

Kram kram

Skapa flashcards