Alla inlägg under april 2007

Av Pia - 19 april 2007 19:10

Ja det märks då allt att de e april minsann. P..ssregn, sol regn, blåst, sol. Var man än trampar på cykeln så har man motvind i denna stad. Åh vad jag längtar till sommaren med sol o bad. Men så länge får jag se fram emot den stundande underbara helgen med lugn o ro, så man får vila ut kroppen. Men munvädret e de inge fel på ;) så ni slipper mig inte i första taget i alla fall. Bjuder på en bild som jag mixade ihop nyss. O Clara, de den här ramen som du skulle få.


Kram kram

Av Pia - 18 april 2007 18:08

Jag satt och lekte vid psp och gjorde den här bilden. Gilllar citatet väldigt mycket.

Av Pia - 18 april 2007 17:29

Kl 05.20 började jag trampa iväg till jobbet på cykeln och mitt enda sällskap ute så tidigt var desa förbannade fiskmåsar, kajor och ett fyllo som jag mötte. Men så till min förvåning mötte jag på en ny kompis på vägen o jösses vilken fart han hade. Fick hoppa av cykeln och springa ifatt han med mobilen i högsta hugg så att jag kunde ta denna ensamma vandrare på kort o visst här e han..... eller hon? han inte titta efter.

Av Pia - 17 april 2007 19:16

Ja då har mina små påskliljor blommat över och lämnat ett torrt skal efter sig. Som tur är så har jag dem i alla fall förevigade på kort och vad gör man inte då;) Givetvis så leker man lite o sätter ramar mm på dem. Men så var ju även jag tvungen att testa den nya funktionen :)

Av Pia - 17 april 2007 17:41

Idag blev jag alldeles glad, ett paket kom med posten och i det fanns mitt glasblock som jag köpt av maria Tingsund på glasdeco. Det är ett glasblock från nybro glasbruk och kom i ask o allt. Jag ska gravera ett motiv på det sen med s.k djupgravyr teknik så förhoppningsvis ska det se ut som 3D om det blir som jag tänkt vill säga;)

Spännande det ska bli och det är så himla fint blocket så det går inte att beskriva.

Av Pia - 15 april 2007 20:13

Nu har en helt underbar helg passerat med sol, värme och fågelkvitter. Har passat på att vara lite ute mellan varven för att supa in solstrålarna:) Tog med mig Thindra som är helt tokig på att vilja gå ut nu, vill gå ut igen så fort man kommer in och hon är inte lika rädd för alla ljud längre. Igår smög hon på humlorna och i dag på fåglar så snart får väl til o med brevbäraren se upp:)

I fredags var jag ute och gick med en kompis och stötte på så himla fina blommor som tur var hade jag ju kameran med mig så jag kunde ta kort på dem.

Med dem vill jag önska er alla en underbar vår och med det andra kortet säger Thindra o jag god natt o sov gott.


Kram kram

Av Pia - 12 april 2007 18:19

Morgonen spenderades framför datorn för att skriva ut lite bilder och sen laminera. Givetvis fick jag ypperlig hjälp med att skriva ut för enligt Thindra är ju skrivaren hennes. Hon kan allt om den, vet precis var luckan öppnas och var man fyller på patronenrna även om jag inte har låtit henne göra det än men när man inte är hemma så......
Vädret har ju varit kalas idag men lite kallt i luften. Thindra och jag passade på att ta en sväng ut i alla fall för lite motion och givetvis måste man ju stretcha när man ska ut o träna så Thindra hittade ett träd att luta sig mot sen var det fullt ös, mest intressant var ju buskarna men jag kände inte riktigt för att ligga på knä o jaga efter henne i buskarna så jag sa nej, vilket hon nog ansåg vara en aning taskigt.

Av Pia - 11 april 2007 21:00

Ja skyltarna görs på löpande band nu och de första e postade o ivägskickade till den nya ägaren ;) Däremot så har jag gjort fler varianter till mig själv. Givetvis en på insidan av ytterdörren som påminner mig att släcka ljus som jag tänt och så det bästa på min toadörr där det står stäng inte dörren annars kanske jag kissar i dina skor. Jag syftar inte på att jag skulle göra de utan Thindra givetvis:)

Ha en underbar fortsatt kväll.

Ovido - Quiz & Flashcards