Direktlänk till inlägg 17 april 2007

Äntligen!

Av Pia - 17 april 2007 17:41

Idag blev jag alldeles glad, ett paket kom med posten och i det fanns mitt glasblock som jag köpt av maria Tingsund på glasdeco. Det är ett glasblock från nybro glasbruk och kom i ask o allt. Jag ska gravera ett motiv på det sen med s.k djupgravyr teknik så förhoppningsvis ska det se ut som 3D om det blir som jag tänkt vill säga;)

Spännande det ska bli och det är så himla fint blocket så det går inte att beskriva.

 
ANNONS
 
Millis

Millis

17 april 2007 18:22

Ska bli jättespännande att få se resultatet.
Det kommer att bli sååå fint, som allt annat du gör:)
Kramisar till dig och Thindra

http://millis.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se