Direktlänk till inlägg 10 april 2007

Då e det bara å starta nu då!

Av Pia - 10 april 2007 18:00

Idag var jag å köpte min laminator och har precis testat hur den fungerar och resultatet? ja som ni ser blev de hur bra som helst. Jag har laminerat tre st än så länge och det var en till mig på Thindra och sen två på hunden "B". Storleken är ca 14x8.5 cm på faraskyltarna. Jag ska visa de andra så fort de är klara sen också.
Snart ska jag iväg o måla en innebandyklubbens logga på en vägg i vårt nya kansli så det är ungefär bara hem o vända nu.

Kram kram

 
ANNONS
 
Millis

Millis

10 april 2007 19:08

Superfina!!! Nu har Thindra fått ännu en rolig maskin att leka med:)...är den lika intressant som skrivaren?

http://millis.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Pia

10 april 2007 19:14

Ha ha nja inte riktigt, den låter inte så mycket precis men däremot så kommer jag ju använda skrivaren ännu mer nu till hennes lycka.

 
Clara

Clara

11 april 2007 10:09

Lyckan är stor när man köpt sig en ny leksak :=)
Kram

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
Yvonne

Yvonne

11 april 2007 10:17

Grattis till din nya lamineringsmaskin, måste vara roligt att även göra bilder i digital scrapbooking och få ut som hållbara bilder!?
Tack för alla dina söta ord som du skriver på min sida!:)
Kram

http://www.slojdbiten.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se