Direktlänk till inlägg 9 april 2007

Skitväder!

Av Pia - 9 april 2007 16:01

Idag när man vaknar upp så är det snö, blåst o riktigt ruggigt ute. Tack o lov behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag sitter vid datorn. Jag har gjort lite nytta i varje fall. Jag har sutit o producerat lite skyltar bl.a en varningsskylt som ska sitta på dörrar som visar att det befinners sig djur i den bostaden om något skulle hända. Det kan ju som sagt börja brinna och vem tänker på om det finns djur där? Så jag kar gjort en personlig på vovven "B" till en av min goa forumsvänner. Hon har inte sett den än så vi får se om hon blir överraskad när hon kommer in hit o hälsar på;)

 
ANNONS
 
Anette

Anette

9 april 2007 17:27

Ja, jisses vad överraskad jag blev av att se min älskling på din blogg. Och stolt. Nu kan alla se vilken underbar hund jag har.
Anette

http://anette.bloggagratis.se

 
Millis

Millis

9 april 2007 18:45

Se där ja, den blev ju jättefin.Då har du bara att sätta igång med en skylt till våra sötnosar då;)
Kramisar

http://millis.bloggagratis.se

 
Clara

Clara

10 april 2007 11:24

Den var fin...och bra,tänk att jag låser aldrig ytterdörren när jag cyklar iväg om Moltaz är hemma själv....för jag tänker just på att det ska vara lätt för någon att öppna dörren om det börjar brinna! Knasigt, kanske...men inbrottstjuvarna tycker nog det är bra:)
Kram

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
Ingen bild

Clara

10 april 2007 11:26

Jag igen...glömde ju säga att din presentationsbild är ju så härlig! Du är en riktig fena på Photoshop...jag lånade hem Photoshopsbibeln härom dagen...lätt som en plätt, bara 1039 sidor att läsa igenom...hjälp!

 
Ingen bild

Pia

10 april 2007 11:35

Hi hi. Visst är min pesentationsbild bra. Var bara tvungen att ha den då den stämmer till 110%. De här bilderna jag har på hunden "B" är egentligen gjord i paint shop pro, det är det som jag känner till bäst på men photoshop är ju helt klart det bästa på andra saker.

 
Yvonne

Yvonne

10 april 2007 13:16

Åh...så fin bild du har gjort Pia! Och Anettes hund är ju hur fin som helst.
Vad bra att sätta upp sådana skyltar på dörren, för det är som du säger, djuren kan ju inte öppna dörren eller ropa på hjälp. Bra initiativ!!

http://www.slojdbiten.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se