Direktlänk till inlägg 1 april 2007

Hej!

Av Pia - 1 april 2007 20:59

Nu är jag tillbaka. Sist när jag hade tänkt skriva så kom jag inte in, lite problem med mottagningen av bredbandet men nu fungerar det. Har varit o hälsat på min pappa, Millis o lillebror idag, blev bjuden på god mat och trevligt sällskap. Hjälpte Millis med ett par örhängen som hon hade lite strul med. Hoppas hon lägger ut dem på sin blogg sedan;)
Marknaden då, jo det var kul men lite jobbigt. Luften blev alldeles varm o stillastående så man blev en aning trött i huvudet. Sålde ett antal tomtar... mm ni läste rätt tomtar. Ja det var ju mina korkade tomtar på snowboard o skidor men det är ju inte jul :) Fick beröm för mina verk så vi får se om det gav resultat.
Annars har jag köpt en ny smyckesbok som jag bara gapar när jag tittar i. Det är "Kralen magie perlen magie & bead magic magie de perles" av Leane de Graaf & Lucrèce Mattens. Det är alltså fyra språk i den och kommer från Gütermann. Jag har hitills gjort en massa örhängen, några halshängen och ett armband. Nu har jag bara kort på örhängena men armbandet blev så j....la snyggt så det kommer ett kort på det senare. Så länge får ni njuta av ett av de örhängen som går att göra i boken.

Kram kram

 
ANNONS
 
Millis

Millis

2 april 2007 10:25

De är bara sååå snygga, de örhängena! Tack än en gång för hjälpen med mina:)
Kram på dig!

http://millis.bloggagratis.se

 
Trolltyg och Änglaströssel

Trolltyg och Änglaströssel

2 april 2007 17:08

Dom e´ju som små godisbitar... sötaste sött.

http://mrln.bloggagratis.se

 
Gerda-Thyra

Gerda-Thyra

2 april 2007 22:34

Åh, sådana fina örhängen! Riktigt vårliga...!

http://gerda-thyra.bloggagratis.se

 
Clara

Clara

3 april 2007 22:19

Oj...nu har Pia Puma också hamnat i pärlträsket! Snyggt...vackra färger!
Och marknaden är överstökad....man blir rätt trött av att stå så där en hel dag...behöver ett par dagar till att vila upp sig efteråt! Moltaz hälsar till Thindra..puss,puss lilla katttjejen :=)
Kram och godnatt!

http://claraslinneskap.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se