Direktlänk till inlägg 14 mars 2007

graverade vinglas

Av Pia - 14 mars 2007 20:55

Här är mitt eget vinglas set som jag håller på att gravera. Det kommer bestå av sex st vinglas och uppdateras med snapsglas, whiskeyglas innan det är färdigt. Än så länge är det endast tre vinglas som är färdiga.
Motivet kommer från en slinga från början som jag hittade på en sida där man kunde få tips till hennatatueringar. Som tillägg på glasen har jag även graverat in två blommor på foten av glaset också.

 
ANNONS
 
Clara

Clara

15 mars 2007 10:24

Hej Pia-Puma! :)
Vad kul att du skaffat en blogg.....nu ska det bloggas! Det är jättekul och du kommer att hitta så många härliga bloggkompisar...jag lovar! Men akta dig det är lite beroendeframkallande...det här bloggandet!
Du har ordnat det så mysigt här inne och visar vackra saker...bra jobbat! Jag ser fram emot att få titta in här varje dag...jag länkar dig nu så jag hittar hit igen! Hoppas du inte har något emot det!?
Kram från Gaudium/Clara

http://claraslinneskap.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se