Direktlänk till inlägg 14 mars 2007

Flodhäst

Av Pia - 14 mars 2007 17:55

Då jag har en del arbeten och alster som ligger i min dator lägger jag upp några i taget. Först ut är en av mina stendjur jag gjort. Det är en flodhäst som jag gjorde våren -05. Inspirationen kommer från boken "Måla exotiska djur på stenar" av Lin Wellford. En mycket fin bok med illustrationer om jag kan rekomendera. Jag tvättade stenen så all smuts och sand försvann med vanligt diskmedel och skrubbsvamp. Färgerna jag använt är vanliga allmogefärger och allra sist lackade jag med blank båtlack 2-3ggr.

 
ANNONS
 
Yvonne

Yvonne

15 mars 2007 10:31

Vad härlig han är flodhästen! Fin blogg du har startat Puma. Vi "ses" på Hobby och Hantverks forum.

http://www.slojdbiten.bloggagratis.se

 
Marydel

Marydel

2 april 2007 15:44

Men GUUUD vad söööööööt! Duktig du är!! :)

Kram,M

http://marydel.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Pia

2 april 2007 17:03

Tackar! ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pia - 3 augusti 2009 15:38

ett tips för er scrapbooksugna. Inkido har ett blogcandy till utlottningen så passa på att kika in. Sista chansen är den 5 aug så det är inte lång tid kvar nu;)...

Av Pia - 18 juli 2009 20:41

Här är kortet som jag tidigare inte ville visa. Kortet är på Tudor och gavs till veronica som var med och hjälpte till så Tudor och hans familj kom in. Hon och hennes kille ställde upp att ha Tudor lite extra så att transporten kunde lösas till mig. ...

Av Pia - 18 juli 2009 11:50

Ja det har varit så otroligt varmt den senaste tiden och det är inte bara vi som lider. Även mina katter far illa och speciellt Thindra i värmen. Hon har kräkts de dagar när det varit som värst och då är de ju innekatter. Jag jobbar ju förmiddagar oc...

Av Pia - 28 juni 2009 17:25

Jag har nu fixat bilderna på de färgade stämplarna som jag gjorde igår och här har ni resultatet. Jag är helt såld på dessa då det får en lite akvarelleffekt på bidlerna. Jag som alltid älskat akvarell men som inte själv kunnat måla med det. Det är e...

Hej

Av Pia - 27 juni 2009 22:36

Jag vet, jag har varit urusel på att skriva men hoppas jag kan komma igång lite igen. Åtminstone att uppdatera;) Jag har fått en anställning nu så nu jobbar jag inte som vikarie längre samtidigt så tar ju mitt arbete tid med katterna. Men lite pyssel...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se